AF Advisors | Investment Industry Experts

In de evoluerende financiële omgeving stellen wij financiële instellingen en institutionele beleggers in staat hun strategische doelstellingen te bereiken door gespecialiseerde diensten aan te bieden

 • AF-Advisors-USP-Multi-disciplinary

  Multidisciplinair

 • AF-Advisors-USP-Intellectual-curiosity

  Intellectuele nieuwsgierigheid

 • AF-Advisors-USP-Practical

  Praktisch

 • AF-Advisors-USP-Responsible-and-lasting-contributions

  Verantwoordelijk

 • AF-Advisors-USP-Fun-when-possible

  Plezier in je werk

Wat we doen

Wij helpen onze cliënten om hun commerciële en strategische doelstellingen te bereiken in uiteenlopende uitdagingen in vier business lines.

AF-Advisors-Investment-Consultancy

Investment Consultancy

Ondersteunen van institutionele beleggers bij beleggingsvraagstukken, met een focus op complexe of alternatieve beleggingscategorieën en duurzaamheid.

AF-Advisors-Organizational-Consultancy

Organizational Consultancy

Het verbeteren van de operationele inrichting van vermogensbeheerorganisaties in een veranderende industrie, door het eenduidig ontwerpen, implementeren en optimaliseren van operationele modellen gebaseerd op de strategie van de klant.

AF-Advisors-Regulatory-consultancy

Regulatory Consultancy

Het analyseren en implementeren van nieuwe regelgeving in de beleggingsindustrie met een bewezen trackrecord van succesvolle, kostenefficiënte en tijdige implementaties.

AF-Advisors-Structuring

Structuring

Ondersteunen van de complete productlevenscyclus, van het structureren van nieuwe beleggingsoplossingen en het ontwerp van productstrategieën tot het managen van productmigraties en -liquidaties inclusief asset transfers en onboarding-trajecten van institutionele klanten.

Contact opnemen