AF Advisors | Investment Industry Experts

Onze specifieke ervaring en expertise stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen bij een breed scala aan uitdagingen, waaronder strategische, tactische en operationele projecten

 • AF-Advisors-USP-Multi-disciplinary

  Multidisciplinair

 • AF-Advisors-USP-Intellectual-curiosity

  Intellectuele nieuwsgierigheid

 • AF-Advisors-USP-Practical

  Praktisch

 • AF-Advisors-USP-Responsible-and-lasting-contributions

  Verantwoordelijk

 • AF-Advisors-USP-Fun-when-possible

  Plezier in je werk

Ons verhaal

AF Advisors is een toonaangevend consultancykantoor gericht op de vermogensbeheerindustrie en ondersteunt sinds 2008 vermogensbeheerders, asset owners en serviceproviders door diepgaande sectorkennis en expertise te combineren met een praktische, multidisciplinaire aanpak.

Wij zijn een team van ervaren professionals uit de sector dat er trots op is onze klanten commerciële, strategische en operationele oplossingen te bieden. Deze realiseren we door samenwerking aangevuld met praktische hands-on ervaring en geavanceerde industriekennis.

Onze diensten bieden we aan op de volgende onderwerpen: Investment Consultancy, Organizational Consultancy, Regulatory Consultancy en Structuring. Onze specifieke ervaring en expertise stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen bij een breed scala aan uitdagingen, waaronder strategische, tactische en operationele projecten. Wij hebben ruime ervaring in de beleggingssector en zetten deze in bij onze advieswerkzaamheden. Na onze advieswerkzaamheden stropen we ook onze mouwen op om de klus te klaren.

 • AF-Advisors-USP-Multi-disciplinary

  Multidisciplinair

  De vraagstukken waar onze klanten mee te maken hebben, raken zelden één specifiek vakgebied en vragen om een ​​multidisciplinaire aanpak. Onze consultants hebben ervaring in verschillende vakgebieden binnen onze industrie en zijn in staat om het grotere geheel te overzien. De rol die we vervullen is afhankelijk van de behoeften van onze klanten.

 • AF-Advisors-USP-Intellectual-curiosity

  Intellectuele nieuwsgierigheid

  Wij verlangen ernaar om de wereld om ons heen proberen te begrijpen en te blijven leren. Dit verlangen drijft ons om vragen te blijven stellen en te blijven zoeken naar antwoorden. Onze intellectuele nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat we tot de kern van vraagstukken komen. Dit helpt ons bij het ontwikkelen van een beter begrip van de problemen waarmee onze klanten worden geconfronteerd en in de toekomst mee te maken kunnen krijgen.

 • AF-Advisors-USP-Practical

  Praktisch

  Wij zijn van mening dat consulting meer inhoudt dan onze klanten achterlaten met rapporten vol jargon. Wij willen oplossingen leveren die werken. Onze no-nonsense en hands-on aanpak zorgt ervoor dat advies niet alleen een theoretische oefening blijft, maar met succes wordt geïmplementeerd om de potentiële waarde voor onze klanten te maximaliseren.

 • AF-Advisors-USP-Responsible-and-lasting-contributions

  Verantwoordelijk

  Het verschil maken begint met integriteit. Integriteit houdt voor ons in dat we een antwoord geven, zelfs wanneer het niet het gewenste antwoord van de klant is. Dat we ervoor zorgen dat ons werk uitstekend is, zonder half werk te leveren. En dat we beslissingen nemen die we kunnen rechtvaardigen. Door onze toewijding om verantwoorde bijdragen te leveren, geloven we dat we blijvende impact kunnen hebben op zowel de samenleving als onze klanten.

 • AF-Advisors-USP-Fun-when-possible

  Plezier in je werk

  Hoezeer ons werk ook vereist dat we gefocust blijven, zorgen wij er ook voor dat er tijd is om te genieten en plezier te hebben. Wij geloven dat in een omgeving waar mensen samen werken en samen lachen, gemakkelijker wordt om met elkaar te praten en elkaar te versterken. Dat helpt ons om betere teams te bouwen en uiteindelijk betere resultaten te behalen.

Carrière bij AF Advisors

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken bij het oplossen van de meest kritieke uitdagingen van onze cliënten.

Wat we doen

Wij helpen onze cliënten om hun commerciële en strategische doelstellingen te bereiken in uiteenlopende uitdagingen in vier business lines.

AF-Advisors-Investment-Consultancy

Investment Consultancy

Ondersteunen van institutionele beleggers bij beleggingsvraagstukken, met een focus op complexe of alternatieve beleggingscategorieën en duurzaamheid.

AF-Advisors-Organizational-Consultancy

Organizational Consultancy

Het verbeteren van de operationele inrichting van vermogensbeheerorganisaties in een veranderende industrie, door het eenduidig ontwerpen, implementeren en optimaliseren van operationele modellen gebaseerd op de strategie van de klant.

AF-Advisors-Regulatory-consultancy

Regulatory Consultancy

Het analyseren en implementeren van nieuwe regelgeving in de beleggingsindustrie met een bewezen trackrecord van succesvolle, kostenefficiënte en tijdige implementaties.

AF-Advisors-Structuring

Structuring

Ondersteunen van de complete productlevenscyclus, van het structureren van nieuwe beleggingsoplossingen en het ontwerp van productstrategieën tot het managen van productmigraties en -liquidaties inclusief asset transfers en onboarding-trajecten van institutionele klanten.

Contact opnemen