AF Advisors kondigt nieuwe partnerbenoeming aan

AF Advisors is verheugd aan te kondigen dat Martine Vissers is benoemd tot partner per 1 maart 2021. Martine’s benoeming weerspiegelt de toewijding van AF Advisors aan de groei van onze beleggingsadviesactiviteiten in alternatieve beleggingen en impact investing – complexe gebieden die van groot strategisch belang zijn voor onze klanten.

Martine Vissers begon haar carrière in 2005 en heeft meer dan 15 jaar ervaring in publiek-private financiering bij woningcorporaties, zorginstellingen en pensioenfondsen. Martine heeft ervaring opgedaan als zowel consultant als investeerder met 10 jaar onderzoek naar private debt investeringsopties voor institutionele beleggers. Sinds haar toetreding tot AF Advisors in 2016, heeft Martine onze inspanningen geleid om klanten te ondersteunen bij structurerings- en investeringsvraagstukken op het gebied van alternatieve investeringen en impactinvesteringen. Haar kennis, expertise, creativiteit en daadkracht zijn de sleutel geweest tot het samenbrengen van uiteenlopende belangen en het bereiken van klantdoelen. Wij feliciteren Martine met haar benoeming en wensen haar veel succes in haar nieuwe rol.

Quote Jasper: “De benoeming van Martine Vissers tot partner past in de groeistrategie van AF Advisors, waarbij we ons steeds meer richten op beleggingsadvies. Martine’s coöperatieve aanpak en technische expertise stellen haar in staat om onze klanten te ondersteunen met strategisch inzicht en oplossingen, wat onze klanten erg waarderen.”

Quote Martine: “Ik ben enthousiast en vereerd om deze volgende stap in mijn carrière te zetten als partner bij AF Advisors. Alternatieve beleggingscategorieën en impact investing zijn van toenemend belang en belang voor onze klanten en hun investeerders. Ik kijk ernaar uit om samen met het AF Advisors team onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen en sterk leiderschap”

Meer nieuws

Up-to-date blijven met AF Advisors

Operational Due Diligence vraagt om diversiteit en maatwerk

Het belang dat de beleggingswereld hecht aan Operational Due Diligence (ODD) is ten gevolge van...
Lees meer

Transparantie: een balanceer-act

De werking van beleggingsfondsen is voor een leek moeilijk te doorgronden, zelfs als het om...
Lees meer

Krimp Nederlandse vermogensbeheersector zet door 

De vermogensbeheersector in Nederland krimpt net zoals de gehele bredere financiële sector. Consolidatie en specialisatie...
Lees meer

EMD: Waardevol in onzekere tijden?

Torenhoge inflatie en stijgende rentes zijn aan de orde van de dag. Twee factoren die...
Lees meer