AF Advisors | Investment Industry Experts

Het bouwen van langetermijnrelaties door het overtreffen van verwachtingen

 • AF-Advisors-USP-Multi-disciplinary

  Multidisciplinair

 • AF-Advisors-USP-Intellectual-curiosity

  Intellectuele nieuwsgierigheid

 • AF-Advisors-USP-Practical

  Praktisch

 • AF-Advisors-USP-Responsible-and-lasting-contributions

  Verantwoordelijk

 • AF-Advisors-USP-Fun-when-possible

  Plezier in je werk

Onze klanten

Onze klanten staan centraal in de manier waarop wij werken. Onze aanpak is gebaseerd op inzicht in wat onze klanten belangrijk vinden en wij spelen in op hun behoeften. Wij investeren veel om ervoor te zorgen dat klanten profiteren van onze kennis en marktinzichten, dat zij toegang hebben tot het beste team voor het project en dat wij in elke situatie de juiste processen toepassen.

Wij hebben het voorrecht gehad om in de loop der jaren met een breed scala aan klanten in de vermogensbeheersector te mogen werken. Hier vindt u een selectie van de vele organisaties waar we al nauw mee samenwerken.

Asset managers

Bank Platforms

Insurers

Pension industry

Other

Carrière bij AF Advisors

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken bij het oplossen van de meest kritieke uitdagingen van onze cliënten.

Wat we doen

Wij helpen onze cliënten om hun commerciële en strategische doelstellingen te bereiken in uiteenlopende uitdagingen in vier business lines.

AF-Advisors-Investment-Consultancy

Investment Consultancy

Ondersteunen van institutionele beleggers bij beleggingsvraagstukken, met een focus op complexe of alternatieve beleggingscategorieën en duurzaamheid.

AF-Advisors-Organizational-Consultancy

Organizational Consultancy

Het verbeteren van de operationele inrichting van vermogensbeheerorganisaties in een veranderende industrie, door het eenduidig ontwerpen, implementeren en optimaliseren van operationele modellen gebaseerd op de strategie van de klant.

AF-Advisors-Regulatory-consultancy

Regulatory Consultancy

Het analyseren en implementeren van nieuwe regelgeving in de beleggingsindustrie met een bewezen trackrecord van succesvolle, kostenefficiënte en tijdige implementaties.

AF-Advisors-Structuring

Structuring

Ondersteunen van de complete productlevenscyclus, van het structureren van nieuwe beleggingsoplossingen en het ontwerp van productstrategieën tot het managen van productmigraties en -liquidaties inclusief asset transfers en onboarding-trajecten van institutionele klanten.

Contact opnemen